Search
Close this search box.

Future Levels strävar efter att vara den nya generationens byggmästare där vi lämnar fina avtryck genom de arbeten och projekt som vi levererar. För oss är varje kund och byggnation viktig. Vi ger aldrig avkall på kvalité eller utförande, oavsett vilken typ av projekt vi utför. Future Level har ett brett spektra av tjänster och kan hjälpa till med allt ifrån badrumsrenovering, stensättning och fasadarbeten, till nybyggnation, renovering eller totalentreprenad. Vi har förädlat/renoverat/byggt de flesta stilar, från råvindar till exklusiva vindsvåningar till herrgårdsmiljöer till strama superminimalistiska designhem med millimeterprecision. Bland våra kunder finns Sveriges mest kräsna/medvetna beställare/uppdragsgivare som vill ha det bästa till rätt prisbild. Vi bygger både på uppdrag åt andra samt även egna byggprojekt.

Vårt systerbolag Level Light erbjuder ett stort urval
av belysning med högkvalitativa och lättinstallerade produkter som du hittar här.

  Please prove you are human by selecting the truck.

  Thank you, Your form was sent successfully

  We will get back to you within a couple of days, if urgent please email us direct info@futurelevel.se

  TOTALENTREPRENAD

  Med Totalentreprenad från Future Level får du en tjänst där allt ingår. Oavsett om du vill bygga om, bygga nytt eller renovera så hjälper vi dig hela vägen från idéprocessen fram till den färdigställda boendemiljön.

  Trygg och bekymmersfri byggtjänst
  Vi tar ansvar för alla delar i byggnationen genom att hantera materialbeställningar, planering och samordning. Du får en egen projektledare som blir din kontaktperson hos oss. Din projektledare håller dig uppdaterad och informerad genom hela projektet, ser till att byggnationen följer budget och blir klar inom utlovad tid. För dig blir byggnationen lätthanterlig, trygg och bekväm. Vi kallar detta totalentreprenad – på riktigt.

  Du får korta byggnationstider
  Egna behörigheter inom kärnområden som el, vvs, våtrum och arkitektur ger oss en effektiv arbetsprocess under hela projektet. När du väljer totalentreprenad från Future Level för ditt byggprojekt får du korta byggnationstider, vilket är bra både för dig och för dina grannar. Under byggtiden bär vi ansvaret och ser till att ditt projekt blir färdigt på utsatt tid.

  Du får mer för pengarna
  Att renovera eller bygga nytt är alltid en stor investering. Vi ser till att du får ut så mycket som möjligt av din investering genom att använda oss av premiumprodukter och högkvalitativa materialval. Våra arbeten har helt enkelt maximal livslängd.

  Vill du veta mer?
  Tveka inte att kontakta oss.  Vi besvarar mer än gärna dina frågor eller lyssnar till dina önskemål!

  BADRUMSRENOVERING

  Drömmer du om ett nytt badrum? Om ett stort och lyxigt eller kanske om ett lite mindre men ändå praktiskt? Oavsett vad du har för drömmar och önskemål kan vi hjälpa dig med att skapa ditt drömbadrum. Att genomföra en badrumsrenovering är ofta en stor investering och därför är det viktigt att kombinera sin personliga smak med en stil som håller över tiden, samt satsa på en inredning av bra kvalité.

  Future Level är en komplett entreprenör för renoveringar och ombyggnationer av WC och badrum. Vi har alla behörigheter som krävs samt arbetar enligt gällande branschregler. Vi har byggt många WC och badrum och kan därför också hjälpa dig med design och utformning av just ditt badrum. Våra plattsättare är mycket skickliga och hanterar alla typer av material. I samband med en badrumsrenovering kan vi även hjälpa dig med ljussättningen så att du får ett trivsamt och funktionellt ljus i ditt nya badrum.

  SPA

  Future Level kan inte bara göra din badrumsrenovering, utan även utforma och/eller bygga ditt alldeles egna SPA. Valmöjligheterna är många – till exempel vilken typ av bastu du är intresserad av? Ska det finnas jacuzzi, pool och en relaxavdelning? Oavsett hur du önskar att ditt SPA ska se ut, vänd dig till oss så ser vi till att det blir något utöver det extra. Med hjälp av våra duktiga ljusdesigners kan vi dessutom tillföra en extra dimension till just ditt SPA.

  Här hittar du vår portfolio

  KÖKSRENOVERING

  Drömmer du om ett nytt kök? Vill du ha ett modernt och stilrent kök eller eller ett klassiskt kök i äldre stil? Oavsett hur ditt drömkök ser kan vi på Future Level hjälpa dig att utforma det. Vi har byggt många kök i olika stilar och vet hur man tar fram det bästa ur ett kök – både inredningsmässigt och praktiskt. Vi arbetar med de flesta kökstillverkare, men kan även bygga ett kök från grunden efter dina önskemål om inget standardkök passar.

  Här hittar du vår portfolio

  UTOMHUSARBETEN

  Många som renoverar sitt boende glömmer ofta bort att planera utomhusmiljön. Gör inte det! En välplanerad och vacker utomhusmiljö ger inte bara avkoppling och njutning, utan höjer även värdet på din bostad. Att planera utomhusmiljön tar ofta tid och det är viktigt att se till alla aspekter som insyn, umgänge, funktionalitet och utsikt.

  Vi på Future Level kan hjälpa dig att skapa din utomhusmiljö. Vi kan bygga altaner, uteplatser, pool, staket, anlägga gräsmatta, ljussätta fasad och trädgård. I galleriet nedan se du några exempel på arbeten vi gjort i utomhusmiljö.

  Stensättning
  En av Future Levels specialiteter är stensättning. Vi har väldigt skickliga hantverkare som kan hjälpa dig med allt ifrån enklare plattläggningar till de mest avancerade stensättningarna. Vill du upptäcka alla möjligheter med din utomhusmiljö – hör av dig till oss så kommer vi på ett kostnadsfritt besök.

  Här hittar du vår portfolio

  LJUSDESIGN

  Future Levels kunniga och erfarna ljusdesigners erbjuder unika lösningar inom ljusplanering för alla typer av miljöer och projekt, såväl interiört som exteriört. Vi har projekterat och ritat in ljus i både offentliga miljöer och i hemmiljöer sedan 2005.

  Våra konsulter arbetar med de senaste produkterna och teknikerna inom ljusdesign med målet att skapa vackra och funktionella ljusmiljöer som är kostnadseffektiva och energisnåla. Vi har specialistkunskaper inom ljusdesign, ett brett tekniskt kunnande samt lång erfarenhet av ljusplanering, projektering och produktutveckling.

  Här hittar du vår portfolio